Anne Hathaway: „In acest moment, sunt obsedata de Kate Middleton”

Apropo.ro / 19.08.2011, 11:42
Anne Hathaway a dezvaluit recent, intr-un interviu, ca este interesata de tot ce are legatura cu mostenitorul tronului Angliei si cu aleasa lui, Kate Middleton.

Ea a declarat ca acum este fasinata de nunta regala care a avut loc in aprilie, desi recunoaste ca a fost putin cam cinica inainte de a urmari marele eveniment.

„In acest moment, sunt obsedata de Kate Middleton. Obsedata. Mi-a placut la nebunie nunta regala. Inainte de a urmari ce s-a intamplat eram atat de cinica, dar din momentul in care am vazut-o m-a fermecat pe loc. Kate si William m-au fermecat complet”, a adaugat Hathaway.

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Casatoria dintre Printul William si Catherine „Kate” Middleton, numita si „nunta secolului”, care a avut loc pe 29 aprilie 2011, a fost asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga.

William i-a oferit sotiei sale pretiosul inel si amandoi si-au jurat iubire si respect reciproc, ca sot si sotie.

Printul William si Kate Middleton

Printul William si Kate Middleton

Dupa terminarea ceremoniei cei doi, alaturi de invitati, au pornit spre Palatul Buckingham unde a avut loc receptia de nunta in cinstea mirilor.

Acolo, toata familia regala a iesit pe balcon de unde i-au salutat pe toti cei prezenti care le-au fost aproape, dupa cum cere traditia.