Annely Cole, revenire spectaculoasă! Artista lansează, alături de Hevito şi Dj Sava, videoclipul noului single, „Bamboleo”

Apropo.ro / 14.04.2015, 12:16
Annely Cole, revenire spectaculoasă! Artista lansează, alături de Hevito şi Dj Sava, videoclipul noului single,
Îţi mai aduci aminte de Nicoleta Aneni, membră fostei trupei Sweet Kiss? Ei bine, în perioada anilor '90, făcea furori, alături de colegii de breaslă, cu piesa "Alin, Alin", megahit-ul acelei perioade.
Acum, la mai bine de 10 ani de la destrămarea proiectului muzical, artistă a început o carieră solo, a avut colaborări cu producători de succes de la noi, 6 single-uri, printre care trei s-au auzit pe radiourile din România, Olanda, Rusia, Bulgăria şi Polonia, şi, spre uimirea tuturor, o familie frumoasă. Şi-a luat numele de scenă Annely Cole, a realizat primul ei videoclip alături de Vladimir Draghia, iar acum lansează „Bamboleo”, alături de exoticul Hevito, o melodie compusă şi produsă de Dj Sava, Yolo, Marius Rozsdas, Ciprian Blaga, ilustrată de un clip de imagine, cu totul aparte.
 
Pentru noua piesă, Annely a filmat o zi întreagă, la pădurea şi lacul din Snagov, cu binecunoscutul regizor Florin Boţea. 
Noul single este lansat împreună cu Sprint Music, casa de producţie cu care artistă este semnată.