Annes a învăţat să înoate în Turcia

Apropo.ro / 27.07.2014, 07:00
Annes a învăţat să înoate în Turcia
După o perioadă de muncă asiduă, cântăreaţa Annes şi-a luat o vacanţă binemeritată şi a plecat împreună cu logodnicul său şi cu o mare gaşcă de prieteni în Turcia, la Didim.
Relaxare, plajă, plimbări pe vas de croazieră, vizita la ruinele din Efes, răsărituri şi apusuri turceşti. Într-un cuvânt, răsfăţ la cinci stele plus, cu servicii ultra all inclusive. Şi totodată, Annes şi-a sărbătorit şi logodnicul în vacanţa din Turcia, pe impresarul şi managerul Dan Anghel, căci acesta nu a mai avut parte de foarte mult timp de o petrecere pe cinste de ziua lui, din cauza programului încărcat şi a turneelor în care e plecat mereu cu artiştii de care se ocupă.
 
Foto: Arhiva personală
 
Foto: Arhiva personală
 
Cel mai important însă este faptul că artista a învăţat să înoate şi este foarte fericită că acum se simte în largul ei când intră în apă.
 
Foto: Arhiva personală
 
“În vacanţa din Turcia am învăţat să înot! M-a învăţat iubita unui prieten de-al nostru, ce n-au reuşit să facă o grămadă de băieţi! Şi s-a întâmplat chiar de ziua logodnicului meu! Recunosc că am fost destul de încordată, drept urmare că m-am ales cu o durere de umăr, dar a meritat din plin. M-am bucurat enorm că am reuşit! Nu creadeam că o să învăţ vreodată să înot în viaţa asta! Şi mă bucur că e în sfârşit distractiv şi pentru mine în apă. Mă bălăcesc toată ziua, ca un copil”, spune încântată artista. După vacanţă, Annes va intra direct în studio, acolo unde va înregistra un single nou pentru această toamnă.