Annes a primit un portbagaj de pepeni de la un fan din Mangalia

Apropo.ro / 13.08.2012, 11:47
Annes a primit un portbagaj de pepeni de la un fan din Mangalia
Cântăreaţa este la mare unde are spectacole aproape în fiecare seară şi se răcoreşte cu pepeni în culise!

AnnesAnnes a plecat la mare din luna iulie aşa că mai are de stat pe litoral,până când se termină sezonul spectacolelor. Artista face un adevărat maraton printre staţiuni căci are spectacole aproape în fiecare seară, la teatrele de vară din mai toate staţiunile de pe litoral. Intr-o seară când se afla la Neptun, înainte să intre pe scenă, un fan înfocat i-a adus drept cadou un portbagaj plin de pepeni.

AnnesCântăreaţa e obişnuită deja cu darurile primite din partea fanilor, căci aşa i se întâmplă în fiecare an la mare. Annes pleacă acasă cu o valiză plină de cadouri.

„In fiecare an, când vin în turneu la mare, primesc mici daruri din partea fanilor, fie jucării de pluş, iconiţe sau tablouri. Acum câteva zile un fan de-al meu din Mangalia mi-a adus la Neptun, unde aveam spectacol, un portbagaj plin de pepeni. Pentru că au fost foarte dulci şi gustoşi, ne-am răcorit cu câte o felie de pepene în culise, eu şi trupa mea, bineînţeles cu ceilalţi colegi artişti şi cu prietenii virtuali de pe pagina mea de Facebook, http://www.facebook.com/annesofficial”, a spus Annes, amuzată de situaţie!

AnnesCântăreaţa este acum în promovare cu piesa „Unde…”, pentru care a filmat un videoclip incendiar!

Puteţi urmări aici videoclipul piesei „Unde…”: