Annes cântă despre dragoste! “Iubirea poate fi salvată!”

De: Alexandra Necsoiu / 11.12.2018, 15:04
Annes cântă despre dragoste! “Iubirea poate fi salvată!”
În pragul sărbătorilor de iarnă, Annes vine cu un cadou muzical. Artista lansează noul ei single, "Nu-i OK", piesa care va fi inclusă pe cel de-al patrulea album semnat Annes.

După două colaborări reuşite, „Ţi-ai dorit alta” feat. Jerry Co. şi „Arde” feat. Balkan, Annes revine cu o nouă piesă pe care a compus-o împreună cu Acxel, Mihai Grecan şi Hellen în studioul Red Clover.

Videoclipul s-a filmat în această toamnă, în două locaţii frumoase din România, pe plaja pustie din comună Corbu, Constanţa, şi la Cheile Dobrogei.

 „Ador marea în toate anotimpurile în mod special toamna şi iarna când este singură în imensitatea ei…Cred că ne-a încadrat minunat povestea piesei.”

Annes compune (împreună cu Hellen) versurile acestei piese ce spune o poveste de iubire care nu mai este la început şi se află în impas…

 „Ne plac începuturile pentru că ne dau curaj şi senzaţia că totul e posibil, că nimic nu te poate opri din avântarea aceea minunată. Dar cu trecerea timpului, în experienţa vieţii, iubirea devine reflexivă întotdeauna, iar mintea noastră o transformă în fiecare clipă, se schimbă asemenea unei flori care îşi pierde parfumul şi petalele una câte una…

Putem accepta transformarea naturală a tot ceea ce ne înconjoară inclusiv a dragostei însă “Nu-i OK” să lăsăm să se aşeze praful peste sentimente, să nu încercăm să recreem momente frumoase sau să nu acordăm timp relaţiei.

“Nu-i OK” să credem că, putem primi la nesfârşit energia persoanei iubite fără să dorim şi noi la rândul nostru.

Şi totuşi…iubirea poate fi salvată iar cearta îndrăgostiţilor să fie un nou început al dragostei”, adaugă artista.

 

Tags: