Annes face 10 ore de sport pe săptămână

De: Cătălina Matei / 11.02.2012, 07:00
Annes face 10 ore de sport pe săptămână
Cântăreaţa Annes se pregăteşte intens de lansarea unui nou single. Intre timp, se încarcă cu energie, făcând mult sport, adunat, în jur de 10 ore pe săptămână.

Annes are un program de sală bine stabilit, optând în fiecare săptămână pentru fitness, cycling, dar şI Kangoo Jumps. Intr-un interviu pentru revista „Ce se întâmplă, doctore?”, artista a mărturisit cum reuşeşte să se menţină la o greutate perfectă şi cum a ajuns să participe la un maraton de cycling. De asemenea, din orele ei de sport nu lipseşte echitaţia, Annes având această pasiune pentru cai de când era mică.

Annes„Cred că am o greutate potrivită, 54 kg la înălţimea de 1,72 m. Mă menţin pentru că nu fac excese alimentare, nu consum alcool deloc, am o viaţă super activă – concerte, repetiţii – şi, nu în ultimul rând, datorită celor aproape 10 ore de sport pe săptămână”, povesteşte cântăreaţa.

„Am descoperit că îmi place foarte mult cyclingul şi pentru că, în ultimii 2 ani, m-am antrenat intensiv, am participat cu mare curaj la curse maraton de 3-5 ore, organizate în aer liber, în parcul Herăstrău. Au fost antrenori de spinning români şi străini. A fost în acelaşi timp şi un îndemn, pentru oamenii care ne-au privit, părinţi şi copii, la sport şi la un stil de viaţă sănătos’, a mai spus Annes pentru „Ce se întâmplă, doctore?”.