Annes, invitaţie la răsfăţ

Apropo.ro / 27.06.2012, 08:00
Annes, invitaţie la răsfăţ
E veselă tot timpul, chiar şi atunci când a fost arsă pe gât la coafor. Cât priveşte frumuseţea, artista a apelat la serviciile unul medic estetician şi vine să ne dea câteva sfaturi de beauty, numai bune pentru perioada caniculară.

-Cum te menţii în formă?

Spiritul meu vesel, optimist şi energic mă ajută foarte mult să- mi doresc să fac mereu lucruri noi aşa că, sunt într-o continuă mişcare; concertele mă solicită destul de mult, în plus am devenit dependentă de sala de fitness şi sunt atentă la alimentaţie. Din când în când, tratamente cosmetice şi dacă aş putea să dorm puţin mai mult ar fi excelent.

– Care sunt cei 3 paşi pe care îi faci înainte să ieşi din casă?

Intotdeauna încep cu o baie relaxantă, timp în care îmi aplic o mască hrănitoare pe faţă şi păr; urmează coafatul părului şi make-up parţial pentru că, pregătirea finală o realizez chiar la locaţia concertului după probele de sunet şi repetiţii.

Annes– Eşti adepta frumuseţii naturale?

Sunt adepta oricărui tip de frumuseţe: naturală, artificială sau combinată, atâta timp cât este completată de frumuseţea spiritului şi de o atitudine adecvată. Sunt de acord că, «artificiile » în materie de frumuseţe ar trebui să ajute şi să completeze « naturalul » şi nu să predomine într-un mod exagerat vizibil sau sa devină frumuseţe de tip «Barbie ». Mie, în general îmi plac oamenii care au expresie şi trăiri pe chip.

– Ştiu că ai avut parte recent de un mic incident neplăcut în timp ce filmări pentru noul tău videoclip „Unde…”. Hair stylista a scăpat ondulatorul încins pe gâtul tău şi te-ai ales cu o arsura de gradul II. O să rămai cu semn pe gât?

Da, a fost un accident nefericit pe care l-am împărtăşit cu prietenii de pe www.facebook.com/annes.official cărora le mulţumesc pentru sfaturi şi încurajări. Urmez un tratament prescris de către d-na Dr. estetician Dana Miricioiu care mă va ajuta în aşa fel încât, să nu rămân cu cicatrici sau alte semne pe gât.

Annes– Ai apelat la chirurgia estetică pentru că ţi-ai dorit un nas perfect! Eşti mulţumită acum de aspectul tău fizic?

Nu mi-am dorit un nas perfect, ci doar o refacere a septului care era uşor deviat după căzătura dintr-un leagan pe care am suferit-o în copilărie. Era un lucru pe care vroiam să-l fac de mai mult timp însă, din cauza « fricii » şi a faptului că nu mai făcusem niciodată nici un fel de operaţie, am tot amânat. Mi-am făcut, curaj iar după această intervenţie, am o foarte bună respiraţie şi din nou un profil frumos şi armonios de care sunt foarte încântată.

– De ce produse nu te poţi lipsi din trusa ta de machiaj?

Fondul de ten este nelispsit, mascara şi un gloss hidratant de buze.

– Ce nu ai schimba la tine niciodată?

Culoarea ochilor şi buzele.

– Cum îţi îngrijeşti buzele pe timp de vară?

O dată la câteva zile îmi masez buzele cu o mică periuţă şi le hidratez cu un gloss incolor, hrănitor.

– Cat investesti lunar in produsele de make-up?

Este adevarat ca, noi femeile si mai cu seama noi artistii consumam mult mai multe si mai rapid acest gen de produse. Incerc sa folosesc produse de cea mai buna calitate asa ca, o parte considerabila din buget se cheltuieste si pentru acest aspect.

– Ce trucuri de machiaj ai invatat de la Dana Argesan? Stiu ca ea este make-up artistul tau preferat?

Avem make-up artisti foarte buni, recunosc ca, cel mai des am colaborat cu Dana Argesan si Andra Manea inclusiv acum la filmarile videoclipului ‘Unde’. Am invatat de exemplu, cum sa folosesc un fard iluminator care se aplica pe partea superioara a pometilor pentru un plus de stralucire.

-Cum te intretii pe perioada verii? Recurgi la creme bio, tratamente naturiste?

Vara am grija sa consum mai multe fructe si legume proaspete si sa beau cat mai multa apa. Pentru ca am un ten deschis la culoare nu uit folosesc cremele si spray-urile cu factor mare de protectie solara chiar si cand nu marg la plaja; o data pe saptamana gomajul cu miere si grish care lasa o piele catifelata si mai apoi mastile pe fata si corp cu amestec de miere, ulei de masline si fructe. In principal, incerc sa folosesc produse cat mai naturale, fara parabeni si potrivite tipui meu de ten.

– De cativa ani esti vegetariana si faci mult sport. La ce alimente ai renuntat cel mai greu? Cum te tii departe de „tentatiile” culinare?

Nu sunt total vegetariana, am mai renuntat la carne si am inlocuit-o cu pestele insa da, fac sport constant in ultimii trei ani. Cel mai greu imi este sa rezist tentatiei de a manca dulciuri. Acum insa, de cand fac sport chiar imi pot permite ca, inainte de a merge la sala sa mai manac si ceva ciocolata.

– Ce te deranjeaza cel mai mult la o femeie? Atunci cand vine vorba de ingrijire…

Ma deranjeaza e mult spus..mi-ar placea sa nu existe femeie care sa nu se ingrijeasca. Cred ca trebuie sa dam o importanta majora macar zambetului, tenului si mainilor noastre.

– Da-ne, te rog, un sfat de frumusete pentru cititoarele revistei ProTV Magazin!

Le doresc o vara superba, plina de momente de relaxare, rasfat ! Sa nu uitam fetelor sa ne hidratam pentru stralucire si frumusete.

Dana Popa