Annes, la prima colaborare cu Adi Sînă pentru “Râde inima”

Apropo.ro / 11.01.2015, 08:30
Annes, la prima colaborare cu Adi Sînă  pentru  “Râde inima”
Annes le-a pregătit fanilor un dar muzical sensibil şi optimist - cel mai recent single al său, “Râde inima”.
Piesa, care prezintă iubirea împlinită are un mesaj optimist şi un ritm de sărbătoare. Vocea caldă, cu inflexiuni  surprinzătoare şi tonuri bogate a artistei îi dă cântecului strălucire şi autenticitate. 
 
 
 
 
“Cred în dragostea adevărată, cu toate « uraganele » şi « furtunile » ei,  o trăiesc şi îmi doresc ca iubirea să îi atingă pe toţi cei ce ascultă această piesă sensibilă. Prima colaborare cu Adi Sînă, care este un producător muzical extrem de apreciat, a fost o reuşită! Le dăruiesc acest single în egală măsură celor care iubesc, dar şi celor care încă nu au trăit o iubire completă” – a declarat Annes. 
 
 
 
 
După ritmurile vibrante ale single-ului precedent « În ploaie » feat. Jimmy Dub  producţie Rappin’On Production şi Adi Cristescu, Annes, aflată acum la prima colaborare cu Adi Sînă, lansează “Râde inima”. Compoziţia lui  Sînă s-a îmbinat armonios cu temperamentul artistei şi timbrul său vocal, rezultând un sound fresh, optimist, motivant. Piesa este exact cum spune şi titlul său, o bucurie pentru spirit şi o mângâiere pentru suflet.