Annes, părăsită de iubit pentru…Lolita!

Apropo.ro / 23.05.2013, 11:00
Annes, părăsită de iubit pentru...Lolita!
Află cum s-a întâmplat şi ce rol are Akon în toată povestea!

Diamante, perle, dragoste şi…un nou single Annes, o poveste plină de senzualitate şi delicateţe, care o aduce în peisajul muzical românesc pe fascinanta “Lolita”. Piesa produsă de Alin Radu este dinamică şi fermecătoare ca şi personajul care îi dă numele.
Annes realizează un featuring inedit cu DreiRos, rapper de origine română – stabilit în S.U.A de 14 ani – care a colaborat cu Akon şi alţi câţiva artişti internaţionali  a inspirat-o pe artistă să cânte chiar şi ea, în premieră – rap dezvăluindu-ne o seducătoare faţetă a vocii artistei.
Între toate „Evele” care populează legendele, miturile şi poveştile, Lolita este numele care aduce cu sine probleme în amor. Asimilată ca simbol al fluturelui, Lolita este imponderabila fiinţă care determină bărbaţii să alerge spre pierzanie.

Annes

Annes cântă povestea întâlnirii cu „Lolita” cu delicateţe şi senzualitate, încercând să-şi avertizeze iubitul asupra alegerii pe care o face. “În piesă, cel mai recent single al meu care sper să vă placă, sunt părăsită de iubit pentru Lolita… Eu încerc însă să-l avertizez că Lolita nu vrea dragostea lui, ci doar diamante şi perle ! Dacă ascultaţi piesa o să aflaţi dezodamantul !”, spune Annes.
“Lolita” este cel de-al doilea extras pe single  lansat de Annes  după ce vara trecută şi-a încântat fanii cu piesa “Unde”. Îndrăgita artistă se pregăteşte să lanseze în această toamnă un nou album.