Annes, ţinută prizonieră de fantomele trecutului!

Apropo.ro / 21.05.2012, 12:01
Annes, ţinută prizonieră de fantomele trecutului!
Artista a filmat un videoclip incendiar la piesa “Unde…”, realizat de talentatul regizor Millo Simulov, complimentat anul trecut cu Premiul Juriului la Cannes şi anul acesta, dublu nominalizat la Premiile Gopo.

Zilele trecute, Annes a punctat o colaborare de excepţie, pentru videoclipul piesei « Unde… », cu talentatul regizor Millo Simulov, complimentat anul trecut cu Premiul Juriului la Cannes, iar anul acesta, dublu nominalizat la Premiile Gopo.
In plus, Annes a fost susţinută de Black Maria Production, cât şi de echipa de styling&beauty, alături de care artista lucrează încă din 2008: designerul Laura Lazar, Ligia’s Accessories, make-up artist Dana Argesan şi hair stylist Cami Negrea.

AnnesPentru videoclipul piesei „Unde..”, regizorul Millo Simulov i-a creat artistei, împreună cu echipa de scenografi, decoruri spectaculoase şi inedite, dar şi ţinute avangardiste, în care Annes îşi descătuşează puternic emoţiile şi trăirile. In videoclip, cântăreaţa este într-o luptă continuă cu fantomele trecutului care încercau să o ţină captivă urmând să depăşească obstacolele, să se ridice şi să le domine, asemeni unei stăpâne pe un piedestal. Regizorul, cu un simţ artistic deosebit, ne-o redă aici pe artista într-o rochie superbă, de dimensiuni suprarealiste în care cântăreaţa se luptă cu trecutul şi încearcă să-şi depăşească angoasele, reprezentate de 10 bărbaţi pe care îi are legaţi de rochia sa.

După 22 de ore de filmări, cântăreaţa a făcut febră musculară

Procesul de eliberare de fantomele trecutului, care încearcă să o ţină captivă pe Annes, este amplificat de imaginea braţelelor pictate ale celor peste 50 de actori figuranţi, care au căutat-o permanent pe artista încercând să o ţină prizonieră, chiar şi prin salteaua patului cu baldachin creat special pentru eveniment. Filmările s-au desfaşurat intens, pe parcursul a aproape 22 de ore, timp în care Annes a cam tremurat de frig, a schimbat mai multe ţinute şi s-a ales cu o febră musculară, chiar dacă are condiţie fizică şi este nelipsită de la sala de sport. O întreagă desfăşurare de forţe şi un buget pe măsură!
Piesa „Unde…”, lansată în această primăvară, este electrizantă, un mix deosebit de energie cu o infuzie de dubstep, un cocktail de sensibilitate şi forţă, specific artistei. Vocea catifelată, dar în acelaşi timp puternică şi pătrunzătoare a lui Annes, cu inflexiuni atât de surprinzătoare, răsfaţă şi atinge direct sufletele.