Annes: “Trăiesc în aceeaşi poveste de dragoste de la 19 ani!”

De: Cristiana Trifu / 09.11.2017, 13:00
Annes: “Trăiesc în aceeaşi poveste de dragoste de la 19 ani!”
"In ploaie" feat. Jimmy Dub , "Ti-ai dorit alta" feat. JerryCo sau "Arde" feat. Balkan, sunt doar cateva dintre frumoasele colaborari cu care ANNES ne-a incantat in ultima vreme.

Frumoasa cantareata a lansat o noua piesa si revine cu propria poveste de dragoste, despre EL, cel care i-a cucerut inima de cand avea 19 ani si despre EA insasi…

„Mi-am adus aportul si am dat directie mesajului, versurilor, pentru ca am vrut sa le povestesc prin muzica, atat celor care mi-au urmarit evolutia de-a lungul anilor cat si celor care ma descopera acum, ce poveste traiesc, sa-i pot inspira, sa le dau motive de incredere in iubirea adevarata care rezista tuturor furtunilor. Traiesc in aceeasi poveste de dragoste de la 19 ani. A fost frumos, a fost greu dar suntem inca impreuna…Dragostea este însuşirea celor puternici, a celor care nu se tem să iubească. EA riscă şi pariază pe emoţii sincere, pentru a-şi umple viaţa cu cele mai frumoase senimente.”
a marturisit artista

Piesa a luat nastere in studioul UNDERCLOVER, pe muzica compusa de Iolanda Boban si pe versurile scrise de ANNES, impreuna cu  Iolanda Boban, iar productia video s-a realizat sub atenta supraveghere a regizorului Alexandru Avram, alaturi de  Adrian Iiescu si Irina Tudor.