Annes, vacanţă fără shopping

Apropo.ro / 15.05.2013, 09:00
Annes, vacanţă fără shopping
Cântăreaţa a fost câteva zile la Viena şi Budapesta şi nu a cheltuit niciun ban pe haine!

Săptămâna trecută, mai precis, în a treia zi de Paşte, Annes a plecat cu iubitul ei şi cu nişte prieteni într-o scurtă escapadă la Viena şi Budapesta. Au petrecut câteva zile relaxante, s-au plimbat, au mâncat  diverse specialităţi culinare, dar nu au apucat să facă deloc shopping. Şi asta pentru că la Viena au dat peste o sărbătoare a oraşului, când magazinele erau închise, iar la Budapesta s-au oprit destul de puţin, o zi şi o noapte, atât cât să viziteze oraşul.

Annes si iubitul

“Am fost plecaţi cam cinci zile, a fost o minivacanţă, la Viena şi Budapesta. A fost suficient cât să ne relaxăm şi să ne încărcăm bateriile pentru proiectele care ne aşteaptă de-acum încolo. N-am apucat să facem shopping deloc, pentru că la Viena am stat cel mai mult, dar era o sărbătoare a oraşului şi am găsit magazinele închise, deci n-am cheltuit bani pe haine, că niciodată! Am avut grijă de finanţele familiei!”, spune, amuzată, Annes.

“Ne-am refăcut şi după Paşte, am revenit la dietă, am mâncat mai mult peste şi orez, dar am gustat şi din delicatesele locale. În schimb, am cumpărat multe suveniruri pentru cei de acasă, în mod special ciocolată vieneză pentru nepoţii mei”, a mai spus artista.