Annie Lennox („Eurythmics”) s-a măritat a treia oară, la 57 de ani

De: Gabriela Voicu / 19.09.2012, 16:20
Annie Lennox (
Cântăreața britanică Annie Lennox, fosta membră a trupei Eurythmics, s-a căsătorit a treia oară, cu Mitch Besser, un medic ginecolog și filantrop sud-african.

Cântăreața britanică Annie Lennox s-a căsătorit a treia oară, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc sâmbătă, pe un iaht ancorat pe fluviul Tamisa.

Artista din Marea Britanie, care declarase anterior în public că nu se va recăsători niciodată, s-a răzgândit și s-a căsătorit cu Mitch Besser, un medic ginecolog și filantrop sud-african.

Actorul Colin Firth s-a aflat printre invitații la nuntă. La ceremonie au fost prezente și cele două fiice ale cântăreței, Lola și Tali, care provin din al doilea mariaj al lui Lennox.

Annie Lennox (Foto: Hepta)

Annie Lennox l-a cunoscut pe Mitch Besser în 2009, cu ocazia unui dineu de caritate, organizat în beneficiul fundației înființate de artistă, Mothers2Mothers Aids Charity. Atunci, Mitch Besser era căsătorit cu Debra Besser.

Fosta membră a trupei Eurythmics a divorțat de producătorul muzical Uri Fruchtmann în 2000, după o căsnicie care a durat 12 ani. Ea a mai fost căsătorită în perioada 1984 – 1985, cu germanul Radha Raman.