“Anotimpuri”, de la Addictive Elements feat. Shyana

De: Cătălina Matei / 23.11.2014, 06:00
“Anotimpuri”, de la Addictive Elements feat. Shyana
Proiectul Addictive Elements este format din doi artişti tineri (Tyst şi Tennebreck) care au ca obiectiv să cucerească topurile muzicale naţionale şi internaţionale. Producţiile lor au atras un număr mare de ascultători şi au avut remixuri semnate şi pe teritoriul Braziliei, de exemplu E.P.-ul "Elegibo", lansat de artiştii italieni - "Relight Orchestră". De asemenea, ei au compus şi imnul oficial Mega Discoteca Tineretului.

„Anotimpurile le trăim în fiecare an, dar omul îndrăgostit le poate rememora în fiecare clipă din viaţa sa. Dacă iubeşti, treci automat prin toate stările pe care le creează  fiecare anotimp în parte”, declară membrii Addictive Elements.

Piesa “Anotimpuri” este rodul unei inspiraţii de moment şi este compusă încă din vara anului 2013 pe malul Mării Negre, de către Addictive Elements şi Flavius Anghel, compozitor care a colaborat şi cu Alexandra Stan. Muzica şi textul au fost gândite şi modificate de mai multe ori, timp de un an, ulterior piesa fiind masterizată de către Axel.


„Chiar şi dragostea este formată din anotimpuri. Primăvara este anotimpul renaşterii, al noutăţii şi al sentimentului de îndrăgostire adolescentină. Vara este anotimpul căldurii şi al cunoaşterii, când sentimentele se intensifică şi focul pasiunii se aprinde. Toamna este anotimpul obişnuinţei, când frunzele iubirii cad, se transformă în obişnuinţa şi împletesc un covor de zâmbete şi amintiri. Iarna este anotimpul care aduce răceală, renunţarea şi sentimentul de goliciune, urmat de dorinţa de a experimenta o nouă primăvara a iubirii”, declară Shyana.