ANRE ar putea majora prețul gazelor furnizate populației

Apropo.ro / 21.09.2007, 13:09
ANRE ar putea majora prețul gazelor furnizate populației
Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) analizeaza, vineri, majorarea preturilor la gazele naturale furnizate populatiei, de la 1 octombrie, cu pâna la 4%, au declarat agentiei MEDIAFAX surse din cadrul Autoritatii. "Astazi (vineri- n.r.) vom analiza o

Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) analizeaza, vineri, majorarea preturilor la gazele naturale furnizate populatiei, de la 1 octombrie, cu pâna la 4%, au declarat agentiei MEDIAFAX surse din cadrul Autoritatii.

„Astazi (vineri- n.r.) vom analiza o crestere a preturilor la consumatorii finali de pâna la 4%, adica tarifele sa ajunga la nivelul celor din luna decembrie 2006”, au spus sursele.

Ultima modificare a preturilor a avut loc la începutul anului, atunci când tarifele au scazut în medie cu 3-5%, rezultând o scadere cu circa 2,5% a facturii pentru consumul de gaze.

De la 1 iulie, piata gazelor naturale a fost deschisa în totalitate, ceea ce permite si consumatorilor casnici sa negocieze pretul gazelor cu furnizorii.

Mai multe detalii la