Antena 1 aniverseaza “Primii 22”

De: Nicoleta Nicolae / 29.11.2015, 07:00
Antena 1 aniverseaza “Primii 22”
Pe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 22 de ani de la prima emisie.

Evenimentul va fi marcat prin programe live şi ediţii speciale ce se vor desfăşura de-a lungul întregii zile. “Neatza cu Razvan si Dani” va da startul unei zile de sărbătoare. Dani explică: “Pentru că facem matinal, ne-am obişnuit ca atunci când se organizează o petrecere să fim şi cei care dăm tonul, şi cei care prezintă, şi cei care fac curăţenie a doua zi dimineaţă, după ce pleacă ultimul invitat. Deci, pe scurt, duminică, între 9.00 şi 11.00, ne veţi vedea în febra pregătirilor pentru petrecerea celor 22 de ani de Antena 1. Nu vă ascundem că seria petrecerilor nu se opreşte aici:  de 1 Decembrie, vom avea o ediţie specială, eminamente rurală. Vă zic cu toată sinceritatea că merită să ne urmăriţi.” “Dani zice bine: vă rog, nu ieşiţi din cuvântul lui, că are mare dreptate! În plus, vă mai vând un pont:  numărul ăsta – 22-  înseamnă vârsta pe care o aveam Dani şi cu mine când am venit în Bucureşti. îmi amintesc că voiam atunci, neapărat, să ajungem pe aceeaşi “sticlă” pe care era Brenciu.” – declară Răzvan. 

Neatza cu Răzvan şi Dani” pregăteşte, de ziua Antena 1, de la ora 9.00, la ora 11.00, o ediţie specială, cu invitaţi speciali: Horia Brenciu, Randi, Lidia Buble, Florin Ristei, trupa Maxim, care vor cânta live şi vor sufla în cele 22 de lumânări ale tortului aniversar.

Ştafeta va fi preluată apoi de Simona Gherghe şi Dan Negru într-o ediţie specială “Acces Direct”. Pe parcursul a peste cinci ore de emisie desfăşurată în direct, între orele 14.00 – 16.00, respectiv între orele 17.30 – 19.00, telespectatorii vor viziona câteva dintre cele mai bune momente ale Antenei 1, din primii 22 de ani de existenţă şi îi vor descoperi pe acei oameni cărora postul de televiziune din Băneasa le-a schimbat viaţa.

 Porţia de divertisment va fi completată de o noua editie “Ham Talent”. Diana Munteanu, Pepe, Mihai Petre, Beatrice Rancea si Gabriel Cocu vor fi luaţi din nou prin surprindere de puterea şi frumusetea prieteniei dintre oameni şi animale. Antena 1 va difuza unul dintre cele mai asteptate momente ale acestui sezon, un numar excepţional de disk-dogging. De asemenea, în ediţia din 29 noiembrie telespectatorii îl vor puterea revedea şi pe actorul Denis Ştefan, un mare iubitor de cai.

 

30 noiembrie

Surpriza pe care Antena 1 le-a pregătit-o telespectatorilor pentru 30 noiembrie este revenirea mult aşteptată a lui Mihai Bendeac. Luni, de la ora 20:30, postul din Băneasa va difuza prima ediţie a emisiunii “În puii mei”, prima dintr-o mini-serie de patru episoade ce va fi transmisă în acest an. Personaje noi, invitati surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare şi mult umor sunt ingredientele de baza ale celui mai aşteptat show de comedie. 

 

1 Decembrie

Tragedia petrecută în acest an la clubul Colectiv a stârnit reacţii absolut neaşteptate: dincolo de revoltă, pe zeci de mii de voci s-a cerut o schimbare profundă în societatea românească. De 1 Decembrie, echipa Observator îşi propune să arate că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, că sistemele se vor îmbunătăţi doar atunci când cetăţenii vor pune presiune constantă asupra lor, când fiecare va face tot ce se poate pentru a corecta ceea ce nu e în regulă. Editiile Observator din 1 Decembrie vor difuza o serie de materiale cu şi despre oameni care nu s-au resemnat, care au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca lumea în jurul lor să se schimbe, reportaje cu situaţii extrem de diferite: de la poveştile oamenilor care „treziţi” de drama din Colectiv au făcut ceva ca mâine lumea lor să arate mai bine, până la comunităţi care n-au mai aşteptat implicarea statului şi în ultimii ani au rezolvat necesităţile obligatorii unei vieţi civilizate: dispensar, şcoală, asfalt.

Pentru că de Ziua Naţională românului îi place să petreacă, “Neatza cu Răzvan şi Dani” organizează o petrecere 100% romanească.

Simona Gherghe aduce de 1 Decembrie începând cu ora 16.30 o ediţie specială “Acces Direct” în care invitaţii vor fi familii celebre din România care au acceptat pentru o zi să facă un schimb de vieţi cu românii mai putin norocoşi.

De la 20.30, Antena 1 va difuza filmul “Nea Mărin Miliardar”,  un film de referinţă în cinematografia românească ce prilejuieşte întâlnirea cu actori celebri precum Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Jean Constantin, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Stela Popescu şi Colea Răutu.