Antena 1 difuzează vineri ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” şi ”Maleficent”

De: Ana Obretin / 03.06.2021, 16:13
Antena 1 difuzează vineri ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” şi ”Maleficent”

Vineri seară este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” și „Maleficent”.

„Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” este primul lungmetraj muzical animat produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune pelicule de gen.

Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – Regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antenei 1, vineri, de la 20:30, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Registrul serilor magice va continua de la 22:00 cu „Maleficent„, filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie și este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton. „Maleficent” prezintă povestea unei tinere vrăjitoare cu acelaşi nume care trăiește pe tărâmul Moors, tărâmul zânelor, vrăjitoarelor şi al creaturilor fantastice, plin de bunătate, linişte sufletească şi pace, în antiteză cu cel al oamenilor, plin de răutate, ambiţii şi războaie.

Totul se schimbă atunci când prietenia ei cu Stefan, un tânăr din tărâmul oamenilor, devine ceva mai serioasă şi el îi acordă adevăratul sărut al dragostei.

„Maleficent” a beneficiat și de o continuare, „Maleficent: Suverana Răului”, care a fost lansat în 2019. Ambele filme au avut încasări totale de peste 1,2 miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI:  Angelina Jolie: “Am iubit-o pe Maleficent încă de când eram mică”

Femei cu arma-n mână, în 2014! Cele mai sexy actriţe în rol de eroine

Antena 1 lansează un nou show de cooking – „Hello Chef”

Foto: Antena 1