Anthony Hopkins îl va interpreta pe Alfred Hitchcock

De: Gabriela Voicu / 20.04.2012, 10:00
Anthony Hopkins îl va interpreta pe Alfred Hitchcock
Sir Anthony Hopkins pregătește încă un rol memorabil, cel al celebrului regizor Alfred Hitchcock.

Actorul britanic Anthony Hopkins va juca într-o peliculă despre viața și opera celebrului regizor Alfred Hitchcock, interpretând chiar rolul lui Hitchcock.

Actorul britanic de 74 de ani s-a îngrășat pentru noul rol, iar fața i-a fost transformată cu ajutorul câtorva procedee cosmetice.

Hopkins vs. Hitchcock

Filmările au început pe 13 aprilie în Los Angeles și vor spune povestea lui Hitchcock și a soției sale, Alma. Acțiunea peliculei are loc în perioada în care regizorul a realizat filmul ”Psycho”, apărut în anul 1960. Helen Mirren va interpreta rolul soției regizorului, iar din distribuție mai fac parte Scarlett Johansson, Jessica Biel și James D’Arcy.

Alfred Hitchcock a câștigat două Globuri de Aur, a avut opt nominalizări la Laurel Awards și a obținut cinci premii ”Lifetime achievement awards” pentru întreaga activitate. El a murit în anul 1980.

Pe lângă actorie, Anthony Hopkins este pasionat de pictură și muzică. El a compus un vals pentru violonistul Andre Rieu și a pictat o colecție de tablouri care a fost expusă la Gallery 27 din Londra.