Anthony LaPaglia si Rusell Crowe vor construi un stadion

Apropo.ro / 05.06.2007, 12:30
Anthony LaPaglia si Rusell Crowe vor construi un stadion
Anthony LaPaglia si Russel Crowe sunt in discutii preliminare cu privire la construirea unui nou stadion sportiv in Sydney. (news.yahoo.com) Lapaglia ('Without a Trace' - CBS) este presedintele si actionarul unei echipe de fotbal din campionatul Australiei, Sydney

Anthony LaPaglia si Russel Crowe sunt in discutii preliminare cu privire la construirea unui nou stadion sportiv in Sydney. (news.yahoo.com)

Lapaglia (‘Without a Trace’ – CBS) este presedintele si actionarul unei echipe de fotbal din campionatul Australiei, Sydney FC, iar Crowe (premiat cu Oscar in 2002 pentru ‘Gladiator’) este copropietarul South Sydney Rabbitohs, echipa ce face parte din Liga Nationala de Rugby.

Cei doi planuiesc construirea unui stadion de 25.000 de locuri pe care ambele echipe sa il utilizeze in timpul sezoanelor.

„El vrea un stadion, eu vreau tot un stadion, asa ca ne-am gandit ca avem posibilitatea de a realiza acest lucru. (Crowe) este pasionat de Rabbitohs la fel cum si eu sunt de Sydney FC; amandoi ne respectam, fiecare la nivelul sau.”, declara LaPaglia, el aflandu-se in discutii cu Russel de circa patru luni.

Alex Torek

Tags: