Antidot pentru GER: concert VAMA la Hard Rock Cafe

De: Cătălina Matei / 31.01.2014, 10:11
Antidot pentru GER: concert VAMA la Hard Rock Cafe
Pe 6 februarie, trupa Vama va concerta la Hard Rock Café, de la ora 21.00.

Un concert Vama este o experienţă unică. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăieşte, vibrează, iubeşte.

 

Biletele pentru concertul VAMA din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro dar şi la Hard Rock Café şi în ziua concertului, la intrare. Acestea costă 70 de lei cu loc la masă. Biletele de 90 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei sunt epuizate.

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă. Acestea se alocă în funcţie de cumpărarea biletelor.

 

Pe www.iabilet.ro poţi comanda atât bilete în format electronic (print @ home – plăteşti cu cardul online sau cu Paypal, primeşti bileţele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cât şi bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, vă rugăm să ne contactaţi la contact şatţ iabilet.ro sau 0741.272.967 (între 09:00 şi 18:00, de luni până vineri).

Un eveniment prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Trupa VAMA înseamnă: Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriş.

Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, “Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri că “E plin de fete” şi “Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale.  Cel de-al doilea album Vamă, “2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, care a devenit şi subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.