ANTO lansează remixul single-ului Get Up, alături de doi producători brazilieni

Apropo.ro / 10.01.2015, 06:30
ANTO lansează remixul single-ului Get Up, alături de doi producători brazilieni
ANTO a lansat primul remix la single-ul “Get Up”, un remix realizat de Hudson Leite & Thaellysson Pablo, doi producători din Brazilia care au la activ mai multe remixuri pentru artişti internaţionali produse la HL Studio Production Brasil.

„Get Up” este o piesă motivaţionala ce îndeamnă pe cei prezenţi la o anumită petrecere să uite de monotonia zilnică şi să se distreze fiecare în felul lui influenţând astfel şi pe ceilalţi participanţi la acel eveniment.



 Ideea melodiei „Get up” a pornit însuşi de la spiritului artistei ce o interpretează, care este o fire mereu pusă pe glume şi voie bună. ANTO este o tânără artistă, din Bucureşti, aflată la început de drum dar care alături de persoanele implicate în acest proiect, promite foarte mult.



Relaţia ei cu muzica a început încă de pe băncile claselor primare când la insistenţele mamei sale a luat lecţii de canto şi a participat la diferite evenimente artistice, făcând astfel primii paşi în această lume minunată a muzicii dar niciodată nu s-a gândit că ar avea ocazia să înceapă propriul proiect muzical. În urma unui casting organizat de impress ART management, a avut norocul să fie selectată şi aşa a apărut proiectul ANTO şi piesa Get Up.



Single-ul “Get Up”, este o producţie impress ART management şi Dynamic Records cu ajutorul lui DeeJay Dexter la partea de producţie şi a Florentinei Staicu la partea de lirycs.