Antonescu: Dacă Ponta o desemnează pe Kovesi, ce facem, rupem USL? P

Apropo.ro / 01.04.2013, 09:50
Antonescu: Dacă Ponta o desemnează pe Kovesi, ce facem, rupem USL? P
Antonescu a subliniat că, dacă premierul Victor Ponta, ca ministru interimar al Justiției, o propune pe Codruța Kovesi pentru șefia DNA, "categoric acest lucru nu va fi susținut de PNL, va fi în dezacord cu PNL".

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că, în cazul în care premierul Victor Ponta o va desemna pe Codruța Kovesi la șefia DNA, se pune întrebarea ce se întâmplă în continuare, adică dacă se rupe USL, el spunând că „poate e și asta o variantă”, deși are îndoieli.

„În momentul în care doamna Mona Pivniceru a făcut personal opțiunea fermă pentru Curtea Constituțională, în acel moment, premierul a solicitat acest interimat (la Ministerul Justiției – n.r.) și mie îmi pare că, atât cât suntem în continuare în alianță, nu putem refuza premierului acest drept”, a declarat Crin Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

Victor Ponta

El a subliniat că, dacă premierul Victor Ponta, ca ministru interimar al Justiției, o propune pe Codruța Kovesi pentru șefia DNA, „categoric acest lucru nu va fi susținut de PNL, va fi în dezacord cu PNL”.

„Mai departe, ce să facem, să rupem USL? Poate e și asta o variantă”, a continuat liderul PNL, adăugând însă că are îndoieli în această privință.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro!