Antonescu, posibil candidat pentru sefia PNL si prezidentiale

Apropo.ro / 30.01.2009, 15:14
Antonescu, posibil candidat pentru sefia PNL si prezidentiale
Crin Antonescu a declarat ca va candida pentru sefia partidului si pentru presedintie daca in martie va fi congres extraordinar

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca isi va depune candidatura pentru sefia partidului si pentru presedintie doar daca se va convoca un congres extraordinar in martie, mentionand ca in cazul amanarii congresului nu va mai candida pentru Cotroceni.

Liderul PNL a mentionat ca decizia unui congres extraordinar apartine unor foruri ale partidului, mentionand ca exista doua variante.

"Prima varianta ar fi sa se decida un congres extraordinar, care probabil va avea pe agenda si desemnarea unui candidat la presedintie si exista posibilitatea, in cazul unei sustineri consistente, sa candidez pentru aceste functii. A doua ipoteza, in care nu se convoaca un congres extraordinar si se ia hotararea congresului pentru 2010, situatie in care, asa cum gandesc eu lucurile, PNL pierde startul si din acel moment eu nu mai sunt preocupat de formulele pe care le putem gasi mai tarziu pentru candidatul la presedintie", a spus liberalul.

Citeste declaratiile lui Crin Antonescu, la Mediafax.

Foto: Mediafaxfoto