Antonia

De: Cătălina Matei / 17.08.2009, 00:00
Antonia
Pink Room este noul proiect al lui Tom Boxer care a luat deja cu asalt topurile de specialitate, la noi şi peste hotare. ”Roses on fire” se difuzează cu succes în ţări ca Olanda şi Polonia, iar vocea acestui proiect i-a ”pus pe jar” pe fanii muzicii de club. Antonia are 20 de ani, născută în Bucureşti, dar crescută şi şcolită pe plaiuri americane.

Cunoscut pentru colaborările sale cu diverşi artişti, Tom Boxer s-a oprit în vara aceasta la Antonia, un nume, deocamdată, necunoscut în România. Are o voce extraor­dinară şi, după pronunţie, ai putea jura că e de acolo… de peste hotare. Însă tînăra de 20 de ani este ro­mâncă get-beget, născută şi cres­cută în Bucureşti pînă la vîrsta de 5 ani. Apoi a plecat cu părinţii în SUA. O perioadă a trăit în Utah, apoi s-a mutat la Las Vegas, unde a absolvit liceul. Între timp, Antonia a luat lecţii de canto, de la 10 ani, dar a intrat şi în lumea modelling-ului. Însă muzica rămîne pe primul loc.

”Pe Antonia mi-a adus-o un bun prieten – Adrian Billy, antrenor de fitness care a auzit-o cîntînd la sală. Ştiind că sînt în căutare de noi talente şi frumuseţi… ne-a făcut cunoştinţă”. Şi, cum Tom s-a lăsat cucerit de la prima probă de voce, astfel a apărut Pink Room şi ”Roses on fire”, proiect produs de MediaPro Music. Video­clipul piesei rulează de ceva timp la posturile muzicale şi este o produc­ţie sem­nată integral de Tom Boxer – con­cept, regie, filmare, montaj. Dacă pînă acum ne-a obişnuit cu locuri mai exotice în clipurile sale, pentru ”Roses on fire”, Tom s-a oprit în ca­pitala ţării noastre. ”Mi s-a pus pata să filmez în Bucureşti, să fac cumva oraşul ăsta să arate… filmabil. E un oraş gri, aglomerat şi… foarte urît. E o muncă şi o artă să-l trans­formi în ceva romantic pe video”, explică producătorul acestui proiect.

Back to Romania

Revenind la Antonia, tînăra des­coperire a lui Tom Boxer îşi doreşte o carieră internaţională. ” nu este doar un teasing, este doar prima piesă şi începutul carierei mele interna­ţionale”, declară Antonia, care s-a întors în România pentru muzică. ”Deocamdată, mi-e bine aici, îmi trăiesc prezentul, nu mă gîndesc la viitor, decît în ceea ce priveşte cariera. Am terminat liceul în Las Vegas şi, pentru moment, nu am început o facultate deoarece încă nu mă descurc bine cu limba română”.

Chiar dacă pe plaiurile americane hip-hop-ul şi r&b-ul domină industria muzicală, în România house-ul şi piesele de club sînt la mare căutare. Iar vocea Antoniei se potriveşte perfect cu acest stil. Cît despre timp liber… ”Am un iubit şi un căţel care îmi ocupă tot timpul liber!”, în timp ce Tom Boxer, pe lîngă muzică, se mai ocupă şi de video-regie, fotografie fashion şi… iubire!

Atacul DJ-lor

Se pare că, în România, muzica de club a ieşit de mult din cercurile de profil şi a luat cu asalt playlist-urile posturilor de radio. Piesele house înregistrează un succes fabulos nu doar la noi în ţară, ci şi în restul Europei. Tot mai mulţi DJ ies din lumea exclusivistă a cluburilor şi cuceresc cu piesele lor topurile muzicale. Iar românii stau foarte bine la acest capitol. Tom Boxer (foto), David Deejay, DJ Project, DJ Ryno, Play&Win, DJ Andi sau Deepside DJ sînt doar o parte dintre ”maeştrii” genului.

”Lumea e într-o viteză continuă, în accelerare. Nu mai avem timp să ne oprim, face parte din evoluţie. Seara, mergem în club să ne relaxăm şi normal că a doua zi vrem să auzim tot muzica din club”, ne explică Tom Boxer succesul genului. ”Muzica de club e ritmul nostru intern. House Music Rocks!”