Antonia a lansat piesa “Sună-mă” în colaborare cu Carla’s Dreams.

De: Nicoleta Nicolae / 10.05.2016, 13:28
Antonia a lansat piesa “Sună-mă” în colaborare cu Carla’s Dreams.
Piesa a fost cântată în premieră sâmbătă pe scenă de la Arenele Romane la super concertul Carla’s Dreams din Bucureşti, un eveniment sold out.

“Sună-mă” este compusă de Carla’s Dreams şi produsa de aceştia cu Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat în Bucureşti în regia lui Roman Burlaca, cel care a regizat “Te rog”, “Sub pielea mea / eroina” şi “Aripile”. Un battle între grupul Antoniei şi gaşca lui Carla’s Dreams, un videoclip colorat, energic, amuzant, cu mult dans.

În doar 12 ore de la lansare, videoclipul piesei “Sună-mă” are deja peste 350 000 de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei. Echipa care s-a ocupat de imaginea Antoniei este formată din Cristina Crăciun (styling), Alex Abagiu (make-up) şi Sorin Stratulat (hair). Make-up artistul Carla’s Dreams este Edith Mihaiciuc, iar styling-ul personajelor a fost realizat de Fere.

În urmă cu două săptămâni, Antonia a lansat piesa “Vorbeşte lumea” care are 3.5 milioane de vizualizări pe YouTube, iar “Greşesc” a depăşit 11 milioane de vizualizări.