Antonia apare în noul clip al lui Alex Velea, „Defectul tău sunt eu”

Apropo.ro / 05.12.2014, 15:15
Antonia apare în noul clip al lui Alex Velea, „Defectul tău sunt eu”
După succesul extraordinar al piesei „Din vina ta”, Alex Velea revine astăzi cu un single la fel de sensibil: „Defectul tău sunt eu”. Piesa ne dezvăluie un artist matur, care îşi asumă şi îşi mărturiseşte deschis sentimentele. Avem parte de o nouă poveste, de această dată nu a unei despărţiri, ci a unei mari iubiri.
„Toţi căutăm iubirea, dar puţini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiţionată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiţi. Eu sunt unul dintre norocoşii care au găsit-o şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea. > este povestea mea, spusă în cel mai simplu şi mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.
 
Artistul, care este şi autorul versurilor, foloseşte un joc de cuvinte într-o declaraţie de dragoste unică pentru acea persoană specială din viaţa sa, al cărei singur „defect”, după cum însuşi Alex Velea declară, este că îl face fericit. Muzica este compusă tot de artist, alături de echipa de producători HaHaHa Production: Andrei Mihai, Şerban Cazan, Constantin Bodea şi Maxim Chisaru.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Clipul, regizat de Iulian Moga, îi are ca protagonişti pe Alex Velea şi Antonia, cea care este şi sursa de inspiraţie a artistului pentru single.
 
Alex Velea a devenit unul dintre cei mai populari artişti din România, datorită calităţilor sale vocale, a sound-ului dinamic şi a pieselor cu mare priză la public.
 
„Don’t say it’s over”, „Whisper”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” sunt doar câteva dintre single-urile cu care artistul a cucerit publicul din România şi nu numai. În 2014, Alex Velea a lansat piesa „Din vina ta”. Cu peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, aceasta a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri ale acestei 
veri.
 
„Defectul tău sunt eu” este un single lansat de HaHaHa Production şi Golden Boy Society.