Antonia, Cotabiţă şi Wilmark au semnat cu Kanal D

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2014, 15:00
Antonia, Cotabiţă şi Wilmark au semnat cu Kanal D
Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark formează juriul KIDSing! Dan Bordeianu şi Theo Rose - prezentatorii show-ului.

Cele mai bune voci de copii din România vor fi alese în cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii din România – KidSing! Show-ul dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor va lansa viitoarele vedete ale României şi va fi difuzat din toamnă la Kanal D!

Antonia, una dintre cele mai bine vândute artiste pe piaţa muzicală internaţională, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark formează Juriul ce va fi alături de micii concurenţi în călătoria lor spre succes. 

Antonia: “Este o mare provocare! E greu să  fii pe scenă, este greu să emoţionezi un public atât de numeros, dar este mai greu să trăieşti emoţiile fiecărui copil care cântă în faţa ta. Sunt mama şi ştiu că fiecare copil este special prin el însuşi! Cum pot să aleg doar unul?

Gabriel Cotabiţă: “39 de ani de carieră… Nu se ajunge uşor aici! Sunt în acest juriu ca să îi învăţ pe copii să ajungă departe”.

Wilmark:  ”Să cânţi bine este foarte important, dar a fi artist complet înseamnă să ai şi atitudinea potrivită în fiecare piesă pe care o interpretezi! Abia aştept să îi cunosc pe viitorii artişti ai României!”

Prezentatorii show-ului vor fi cunoscutul actor Dan Bordeianu şi Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen şi o stea în devenire în peisajul artistic românesc. 

Dan Bordeianu: “Cel mai greu va fi să am în faţa mea copii emoţionaţi! Aş vrea să văd numai copii care plâng de bucurie! Iubesc copiii şi abia aştept să fiu tată! Pentru mine este cea mai frumoasă experienţă profesională de până acum!”

Theo Rose este fostul copil talentat, care a uimit cu vocea incredibila si care acum isi construieste, pas cu pas, cariera muzicala. Ea intelege ce inseamna sa fii copil, ce inseamna sa vrei cu toata fiinta sa canti, sa iubesti scena si publicul. 

Theo Rose:  “Nu cu multă vreme în urmă stăteam şi eu la rând pentru audiţii, făceam vocalize în săli de aşteptare şi tremuram aşteptând un telefon de la organizatorii de concursuri! Voi fi alături de concurenţi, vom cânta împreună, îi voi ţine în braţe şi le voi şterge lacrimile dacă va fi nevoie! Ador copiii talentaţi!”

 Premiu de 20.000 de Euro, videoclip şi pachet consistent de promovare pentru câştigător este miza concurenţilor de la KIDSing. Audiţiile a peste 1 000 de copii din întreaga ţară vor avea loc în mai multe orase din ţara (Bucureşti, Craiova, Piatra Neamţ, Iaşi, Constanţa)  pe parcursul lunii mai.  30 dintre cei mai talentati copii vor participa în Gale, unde publicul va decide câştigătorul.

KIDSing va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran! Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania!