Antonia, despre cum împacă programul încărcat cu viaţa de familie

De: Cristiana Trifu / 23.03.2018, 12:40
Antonia, despre cum împacă programul încărcat cu viaţa de familie
Antonia, unul dintre cei patru juraţi ”The Four – Cei 4”, mărturiseşte că are ajutoare de nădejde pe care se poate baza în perioadele în care programul său este foarte încărcat. Începând cu 31 martie, de la ora 20.00, Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt juraţii ”The Four – Cei 4” care vor decide care challengeri merită sau nu să provoace la duel pe unul dintre cei 4 ocupanţi ai scaunelor.

Pe lângă emoţiile intense din platou, artista mărturiseşte că trebuie să facă faţă şi provocărilor din viaţa de zi cu zi. ”Programul este încărcat, cu filmările pentru emisiune, şedinţe foto şi alte proiecte pe care le aveam deja stabilite”, spune Antonia, care are însă în jurul său o mulţime de ajutoare de nădejde.

”Le mulţumesc pentru ajutor lui Alex şi părinţilor noştri, când amândoi suntem ocupaţi, ne ajută ai noştri să stea cu Dominic şi Akim”, povesteşte jurata ”The Four – Cei 4”.

Încă din prima ediţie a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artişti selectaţi deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votaţi de public şi pot fi întorşi la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.