Antonia, despre relaţia sa cu Feli

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 11:44
Antonia, despre relaţia sa cu Feli
Tinere, frumoase şi extrem de talentate, Antonia şi Feli fac echipă la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, începând de sâmbătă, 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Chiar dacă se cunoşteau, cele două artiste nu au avut ocazia să lucreze împreună până acum, astfel că se descoperă una pe cealaltă din postura de jurate, la pupitrul  ”The Four – Cei 4”. Atât Antonia, cât şi Feli, sunt extrem de încântate de această experienţă şi s-au apropiat foarte mult.

”Eu am mai fost într-un juriu, dar a fost o experienţă diferită, de această dată simt o mare presiune asupra mea. Sunt foarte fericită că am fost aleasă pentru acest proiect. Cu Feli mă ştiam de dinainte, dar nu am stat mult cu ea. E o persoană atât de uşor de plăcut! Vorbim în culise, facem glume, ne dăm sfaturi”, a povestit Antonia despre atmosfera de la filmările ”The Four – Cei 4”.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experienţă în muzică şi nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediţie aceştia trebuie să lupte pentru a-şi păstra locul.
Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reaminteşte concurenţilor că în fiecare ediţie lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiţi să lupte în fiecare ediţie cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească şansa de a se duela.

Fiecare challenger care obţine toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câştigătorul, votând prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”.