Antonia despre soţul ei: “Nu l-am ales fiindcă are bani”

De: Nicoleta Nicolae / 03.04.2012, 12:17
Antonia despre soţul ei: “Nu l-am ales fiindcă are bani”
Antonia a acceptat provocarea InStyle de a realiza un pictorial senzual pentru numărul de aprilie al revistei.

La nici 23 de ani, cântăreaţa socotită de mulţi cea mai sexy româncă este îndrăgostită până peste cap de soţul ei şi au împreună o fetiţă minunată.
Antonia vorbeşte în interviul din InStyle despre relaţia pe care o are cu soţul ei, Vincenzo şi despre cum s-au cunoscut: „M-a cucerit prin faptul că mi-a acordat de la început extrem de mult respect, nu s-a grăbit şi nu m-a grăbit… în plus, are simţul umorului şi să nu uităm de aspectul fizic! Cine zice că nu-l interesează decât sufletul partenerului, minte!”, spune frumoasa cântăreaţă.

Antonia - InStyle„Nu căutam un iubit; s-a întâmplat pur şi simplu să apară el în momentul potrivit. L-am cunoscut la o cină, la restaurant. Ţin minte că stătea vizavi de mine şi de cum l-am văzut abia dacă-mi puteam lua ochii de la el. Mi s-a părut foarte drăguţ; era relaxat şi natural, vorbea cu prietenii lui, şi nici nu se uita la mine! La un moment dat, fiindcă îmi era foarte jenă să mă tot uit la el, i-am făcut o poză cu telefonul ca să mă uit acasă, în linişte”. „Şi apoi am început să ieşim… am fost prieteni câteva luni, înainte să ne sărutăm prima oară. Iar asta am apreciat foarte mult la relaţia noastră, faptul că nu a încercat niciodată nimic deplasat. Nu l-am ales fiindcă e străin, fiindcă are bani, sau Dumnezeu ştie ce alte lucruri s-au mai spus pe seama noastră. Ne-am ales reciproc fiindcă ne-am îndrăgostit. In plus, e amuzant, suntem de-o seamă, creştem împreună şi asta îmi place foarte mult la noi”, mai spune Antonia.