Antonia e pe cale să devină o femeie liberă

Apropo.ro / 18.01.2015, 11:21
Antonia e pe cale să devină o femeie liberă
Antonia şi Alex Velea sunt în culmea fericirii. La sfârşitul lunii februarie, cântăreaţa va putea deveni o femeie liberă!
Pe data de 27 februarie urmează să se judece procesul de divorţ dintre artistă şi – încă soţul ei în acte –  Vincenzo Castellano. Potrivit Libertatea.ro, instanţa a stabilit, în sfârşit, ziua în care cei doi soţi se vor vedea la tribunal, pentru desfacerea căsătoriei. După mai bine de un an de aşteptare, Antonia va putea în sfârşit să-şi vadă visul de a redeveni o femeie liberă cu ochii. Vedeta are un băieţel de o lună de zile cu Alex Velea. Ea şi Vincenzo Castellano nu au divorţat până acum pentru că Antonia nu a fost de acord ca divorţul să se producă din vină sa, aşa cum doreşte fostul ei soţ. “Antonia nu putea accepta divorţul din vina sa exclusivă, întrucât nu acesta a fost motivul pentru care s-a ajuns aici”, a spus avocatul artistei pentru Libertatea.ro. Totodată, artista va lupta în instanţă şi pentru a o aduce acasă, alături de ea, pe fetiţa ei.
 
Foto: Facebook
 
După divorţul Antoniei de Vincenzo Castellano, Alex Velea va putea să îşi recunoască copilul pe care îl are împreună cu cântăreaţa, fără a mai cere demonstrarea paternităţii în instanţă. Băieţelul a fost scos din spital sub numele de Cezar Andrei Castellano, iar în dreptul tatălui a fost trecută o liniuţă. După divorţ, Antonia va reveni la numele de fată şi este liberă să se căsătorească cu Alex Velea.