Antonia este de religie mormonă

Apropo.ro / 18.09.2012, 15:00
Antonia este de religie mormonă
Antonia a dezvăluit, într-un interviu, că este de religie mormonă, precizând că va discuta cu o altă ocazie despre acestă religie pe care mulți o înțeleg greșit.

Antonia a vorbit despre concertul pe care îl va susține în Mexic, în deschiderea show-ului Innei, într-un interviu pentru Kiss FM.

Artista este extrem de încântată că va vizita o țară nouă precum Mexicul, dar și că va cânta în deschiderea concertului Innei.

Mă pregătesc să plec în Mexic cu Inna. Este prima oară când merg în Mexic, așa că abia aștept. Eu cânt în deschiderea concertului ei„, a declarat Antonia.

Cântăreața a mai dezvăluit că este de religie mormonă, după ce Mihai Găinușă a făcut o observație că în Utah sunt mulți practicanți ai acestei religii.

Nu fă mișto, că sunt„, a spus Antonia. „Păi știu că sunt„, a răspuns Mihai Găinușă.Nu. Eu (sunt – n. red.). O să avem o discuție foarte lungă despre religia asta. Nu este chiar cum credeți voi„, a adăugat Antonia.

Despre mormoni sau membrii ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, lumea a înțeles, mai presus de toate, că sunt poligami. De fapt, ei încalcă legile civile și nu au nici o legătură cu această practică religioasă, deși se consideră adepții ei.

Citește mai multe detalii despre declarațiile Antoniei, pe protvmagazin.ro