Antonia este din nou însărcinată. Prin ce mod inedit a dat vestea – FOTO

De: Cătălina Matei / 28.06.2016, 13:31
Antonia este din nou însărcinată. Prin ce mod inedit a dat vestea - FOTO
Antonia este o femeie cu adevărat fericită. Are doi copilaşi şi un partener de viaţă cu care se înţelege de minune, cântăreţul Alex Velea.

Cei doi se pregătesc să devină din nou părinţi. Cel puţin aşa reiese din imaginea pe care au postat-o pe conturile lor de socializare. Vedetele au ales o metodă inedită prin care să împărtăşească marea veste. Astfel au postat o fotografie cu fiul lor Dominic, care poartă un body pe care e un mesaj explicit: „Un frăţior va veni curând” .

Antonia, GOALĂ pe net! A purtat un body transparent şi s-a văzut TOT!

Fanii au fost în culmea fericirii şi au reacţionat imediat: „Eşti însărcinată?! Mi-ai pus un mare zâmbet pe faţă! „

„Bravo, te felicit! Multă sănătate şi să semene cu tine, dar să aibă şi ceva din Alex Velea.”

„Pe bune?! Anto este însărcinată! Felicitări!”

În urmă cu doar câteva zile, Antonia a declarat că ea şi partenerul ei, Alex Velea, „lucrează” din greu pentru a le oferi lui Dominic şi Mayei, fetiţa ei din mariajul cu italianul Vincenzo Castelano, un frăţior sau o surioară.

„Am fost la medic împreună, de două ori, nu doar o dată. Într-adevăr vrem al treilea copil. Sunt nişte analize pe care trebuie să le fac. Deja lucrăm la al treilea copil, cred că se va întâmpla ceva dacă tot încerci şi totu-i bine.”, a declarat Antonia, recent, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Vezi în galeria foto metoda prin care Antonia şi Alex Velea au dat veste cea bună!