Antonia, în depresie: „Pur şi simplu, clachez. Aş vrea să se termine totul!”

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 12:57
Antonia, în depresie:
Antonia trece printr-o perioadă dificilă.

Din cauza divorţului de Vincenzo Castellano, care pare fără sfârşit, cântăreaţa are o mulţime de probleme. Nu îşi poate aduce fetiţa din Italia ca să-şi cunoască fraţii şi nici cu ei nu poate ieşi din România, întrucât, în acte, băieţii sunt tot ai fostului soţ.

Celebra cântăreaţă recunoaşte că problemele legate de divorţul de italianul Vincenzo Castellano i-au provocat o depresie puternică, pe care a ales însă să o ascundă.

„Mai am momente în care, că sunt şi eu om, pur şi simplu, clachez. Am trecut şi eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu şi Vincenzo), în acte, suntem încă soţ şi soţie înseamnă că a trebuit să depun nişte acte să schimb numele lui Dominic şi Akim. Maya şi-a văzut fraţii doar online. Aş vrea să termine totul ca să scăpăm,” a mărturisit Antonia într-un interviu acordat pentru Observator.

Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii, Akim şi Dominic, care nu au fost încă botezaţi.  Artiştii aşteaptă să îşi rezolve problemele legale pentru a face nunta şi botezul băieţilor. ”Probleme care sunt pe cale să se rezolve”, a completat Alex Velea. ”Aşa a fost viaţa noastră. Ca o telenovelă. Teleno-Velea”, a glumit cântăreţul.

Întrebată când avea loc botezul, Antonia a spus ”O să mai aşteptăm. Trebuie să rezolvăm cu problemele mele şi după aia va fi bine.”îi semănă izbitor mamei şi fratelui lui mai mare, Dominic.

Antonia, în bikini şi fără sutien: „Poate consideraţi această poză vulgară”

Antonia, escortă de lux în Dubai! Ce tarife uriaşe practică pentru o noapte

Antonia şi-a arătat tatuajul intim. Bonus: imagine fabuloasă cu bustul impozant!

Antonia, GOALĂ pe net! A purtat un body transparent şi s-a văzut TOT!

Antonia şi-a arătat sânii! Iată ce vede Alex Velea în dormitor!

Antonia, GOALĂ în dormitor! „Îmi PLAAACE!”

Vincenzo Castellano: „Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Alex Velea”