Antonia îşi surprinde colegii de la ”The Four – Cei 4”

Apropo.ro / 18.05.2018, 10:28
Antonia îşi surprinde colegii de la ”The Four – Cei 4”
Antonia îşi surprinde colegii juraţi de la ”The Four – Cei 4”, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, cu abilităţi pe care nimeni nu ştia că le are!

Frumoasa jurată ”The Four – Cei 4” este protagonista unui moment neaşteptat, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie a emisiunii. În încercarea de a ajuta un challenger să improvizeze un moment de rap, Antonia i-a surprins pe cei prezenţi când a început să facă beatbox! Cum au reacţionat Feli, Cheloo, Carla’s Dreams şi Macanache, telespectatorii vor avea ocazia să descopere sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”The Four – Cei 4” când bătălia continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină unul dintre locurile ocupate de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi pierde locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în finală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.