ANTONIA lansează single-ul „Hotel Lounge” cu videoclip oficial

Apropo.ro / 23.05.2018, 17:18
ANTONIA lansează single-ul „Hotel Lounge” cu videoclip oficial
După ce a lansat de curând “Tango”, un videoclip colorat, cu coregrafie, mulţi dansatori, ANTONIA revine cu un nou single, tot în limba engleză, care se numeşte „Hotel Lounge”, cu un sound aparte şi o imagine extrem de sexy a artistei.

ANTONIA – Hotel Lounge

Piesa a fost compusă şi produsă de Marco&Seba, producătorii celor mai mari hituri ale INNEI, David Ciente (Lariss – „Dale Papi”, INNA – „Ruleta”, „Gimme Gimme”) şi de PJ, o tânără compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.

Filmările videoclipului au avut loc la One Herăstrău Park, în Bucureşti, producţia video a fost făcută de Loops Production, regie şi DoP NGM Creative (Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan), cu care artista este la prima colaborare. Special guest în acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei.

De ţinutele ANTONIEI şi a celor patru dansatoare s-au ocupat Cristina Crăciun şi Daria Georgescu, iar pentru make-up şi hairstyle, artista a colaborat cu Ema Uta şi Sorin Stratulat. Coregrafia a fost concepută de Andrei Minea. „Hotel Lounge are un vibe sexy, dar şi fresh în acelaşi timp, piesă este făcută de o echipă de producători şi compozitori talentaţi ca Marco&Seba, David Ciente şi PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură”, a declarat artista.

ANTONIA a mai lansat „Tango”, dar şi „Adio” în colaborare cu Connect-R.

ANTONIA – Tango

ANTONIA feat. Connect-R – Adio

În 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizări), „Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizări), „Amya” (peste 13 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei, dar şi două colaborări cu GGirls pentru „Milk and Honey” şi „El Amor” cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

ANTONIA a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume şi se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

ANTONIA este jurat The Four, noul show de la Antena 1, împreună cu Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams.