Antonia pofteşte la amandine cu ciocolată şi brânză de burduf

Apropo.ro / 05.08.2014, 14:21
Antonia pofteşte la amandine cu ciocolată şi brânză de burduf
Antonia e însărcinată în aproape patru luni cu Alex Velea şi radiază de fericire. Până când va deveni mămică din nou, cântăreaţa îşi face toate poftele de gravidă.
Se pare că viitorul tătic, Alex Velea, este extrem de grijuliu cu Antonia şi o ajută nu doar  la cumpărături, ci o însoţeşte şi la doctor. Potrivit Libertatea, de când este însărcinată, artista pofteşte mereu la prajituri şi a fost văzută destul de des în cofetăria soţilor Copos, de unde Antonia îşi cumpără amandine cu ciocolată.  Ea nu se sfieşte să treacă nici prin piaţă, de unde preferă să cumpere brânză de burduf şi roşii, conform Libertatea.
 
Cei doi artişti au decis să îşi asume povestea de dragoste şi au anunţat pe Facebook faptul că vor deveni părinţi. În semn de dragoste şi apreciere pentru mama copilului său, Alex Velea şi-a tatuat pe braţ chipul Antoniei. De asemenea, pentru că urmează să devină tătic, Velea s-a declarat cel mai fericit om de pe pământ  şi  a dorit să împărtăşească acest lucru cu toţi fanii săi. 
 
Foto: Facebook
 
“Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil. A fost un an foarte greu, şi am trecut prin multe momente delicate, momente care nici macar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mândru şi bucuros că voi deveni tătic alături de femeia pe care o iubesc! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de noi şi gândurile noastre frumoase merg către voi! Toţi suntem foarte fericiţi! Vă pup şi vă iubesc!”, a postat Alex Velea pe o binecunoscută reţea de socializare.