Antonia – povestea neştiută de paparazzi

De: Nicoleta Nicolae / 31.10.2014, 13:00
Antonia - povestea neştiută de paparazzi
Antonia ne place pentru că, în ciuda succesului de necontestat şi a paparazzilor care nu o scapă din obiective, a rămas ea însăşi. Vedeta a apărut într-un pictorial inedit pentru revista The ONE.

Într-o clădire din nordul oraşului, Antonia poartă o rochie lejeră şi tenişi coloraţi. Piele bronzată, privire acoperită de gene atât de lungi, încât sunt primul lucru pe care îl observi la ea. Şi zâmbetul. Zâmbeşte aproape tot timpul, făcându-te să te întrebi dacă e ceva studiat. Însă când vorbeşte îţi câştigă repede încrederea.

O astfel de naturaleţe nu poate fi mimată. Mereu crezusem că atunci când muzica te transformă peste noapte în star, a doua zi te vei trezi cu toate figurile din arsenalul unei dive, dar aveam să aflu că Antonia Clara Iacobescu nu este posesoarea unui astfel de arsenal.

Bilanţul unei veri prea scurte

Când vara încă nu se instalase oficial, Antonia lansa single-ul Wild Horses, pe care aveam să-l tot auzim pe plaje şi pe posturile de radio. „Vara asta a trecut prea repede”, spune acum. O vară plină de concerte. O vară cu prime luni de sarcină, o sarcină mai diferită decât cea dintâi, când muncise până în luna a şasea, după care plecase în Italia să nască, pentru că din luna a şaptea nu ar mai fi putut călători cu avionul.

Citeste mai mult aici!