ANTONIA prezintă „Tango”, cu un videoclip plin de culoare şi dans

De: Cristiana Trifu / 28.02.2018, 15:01
ANTONIA prezintă „Tango”, cu un videoclip plin de culoare şi dans
ANTONIA revine cu o nouă piesă, în limba engleză, plină de energie, cu mult dans şi un videoclip plin de culoare – “Tango”.

ANTONIA – Tango
https://www.youtube.com/watch?v=RhEa1s42jbg&feature=em

Piesa a fost compusă de Trey Campbell care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha şi produsă de David Ciente (Lariss – “Dale Papi”, INNA – “Ruleta” feat. Erik, INNA – “Gimme Gimme”) în cadrul unei sesiuni în studiourile Global Records.
Videoclipul piesei a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Dan Petcan, DoP Bogdan Filip. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan, care spune despre ANTONIA că „este artistul cu care am lucrat cel mai bine şi mai uşor, până în prezent. Un om normal, în sensul bun al cuvântului, un profesionist adevărat”. 
ANTONIA şi dansatorii poartă ţinute galbene, albastre şi verzi, stylingul fiind asigurat de Cristina Crăciun, make-up de Diana Ionescu şi hair de Sorin Stratulat. Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Barângă (Freek), Dan Chiriac şi Andrei Mangra pentru partea de tango.
„Tango este o piesă care mă reprezintă în totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos şi compusă special pentru a face oamenii să se distreze şi să se simtă bine”, a declarat ANTONIA.


 
De curând, ANTONIA a lansat piesa „Adio” în colaborare cu Connect-R, care are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

ANTONIA feat. Connect-R – Adio (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=oyfhZPvIpW4

În 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, printre care „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizări), „Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizări), „Amya” (peste 13 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei, dar şi două colaborări cu GGirls pentru “Milk and Honey” şi “El Amor” cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.
ANTONIA a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume şi se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.
Anul acesta, ANTONIA va mai lansa şi alte piese atât în limba română, cât şi în engleză.