Antonia se distrează româneşte

De: Mioara Tronaru / 01.12.2011, 12:09
Antonia se distrează româneşte
Dacă, weekendul trecut, cântăreaţa a umplut cel mai celebru club din Almaty, capitala Kazahstanului, iată ca weekendul acesta Antonia a petrecut româneşte.

Deşi foarte răcită, cântăreaţa s-a bucurat foarte mult că a avut ocazia să cânte pentru prima dată în Iaşi şi Arad.

„Ador să cânt în ţară! Mă simt foarte aproape de public, fredonează alături de mine, iar acum câteva săptămâni, la Piteşti, am invitat o fetiţă să cânte cu mine pe scenă. Ştia atât de bine versurile piesei Morena> încât am ales să fiu dansatoarea ei”.

Antonia pregăteşte un nou single, de data aceasta în ritm de club. El va apărea la începutul anului 2012 şi va preceda şi primul sau album solo.

Antonia e în contact permanent cu fanii săi. Pasionata fiind de Facebook, ea posteaza zilnic poze amuzante şi filmuleţe în care îşi arată şi latura… jucăuşă:

„Mă distrez peste tot pe unde merg şi mi-ar placea foarte mult să îi am alături de mine pe toţi cei 150.000 prieteni de pe Facebook. Pentru că nu se poate, cel puţin pentru moment, le trimit mereu poze şi filmuţete şi stăm de vorbă online pe profilul meu facebook.ro/AntoniaOfficial. Check it out!”, a declarat Antonia.