Antonia şi Alex Velea, părinţi de băieţel!

Apropo.ro / 06.11.2014, 13:40
Antonia şi Alex Velea, părinţi de băieţel!
Cu o lună înainte să nască, Antonia şi Alex Velea au desluşit misterul! Cei doi iubiţi artişti au declarat că vor avea un băieţel!
Până azi, Antonia şi Alex Velea nu au vrut să facă public sexul bebeluşului pe care îl aşteaptă amândoi cu atâta nerăbdare! Secretul bine păstrat a ieşit la iveală! Alex Velea şi Antonia vor deveni la sfârşitul lunii decembrie părinţii unui băieţel! La două zile după ce fostul socru al Antoniei, Ciro Castellano, a spus într-un moment de enervare, în timp ce oferea o declaraţie, la un post de televiziune, despre divorţul dintre Vincenzo şi artistă: “În ceea ce priveşte băieţelul care se va naşte, nu se va numi niciodată Castellano!”, Antonia şi Alex Velea au făcut şi ei anunţul oficial! Cuplul a dezvăluit sexul viitorului lor bebeluş azi dimineaţă, în studioul Kiss FM,  invitaţi fiind la matinalul realizat de Sergiu şi Andrei, cu ocazia aniversării a 11 ani ai postului de radio!
 
 
 
 
”O să zic eu, pentru că au fost speculaţii. Eu trebuie să confirm. S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poştă. Seamănă cu taică-su” a declarat Antonia. „Indiferent de sexul copilului, că ar fi fost fetiţă sau băieţel, e un copil pe care noi ni l-am dorit şi ni-l dorim extrem de mult, pe care o să-l iubim cu tot sufletul nostru şi o să punem în el tot ce ştim mai bine”.
 
“O să avem un băieţel şi de abia aşteptăm să apară. Aşteptăm cu sufletul la gură să apară, aşteptăm să ne jucăm cu el, suntem disperaţi” a explicat şi Alex Velea.