Antonia, tot mai goală pentru promovare. Îţi place cum arată – FOTO&VIDEO

Apropo.ro / 04.07.2018, 11:17
Antonia, tot mai goală pentru promovare. Îţi place cum arată - FOTO&VIDEO
Alex Velea şi ANTONIA, iubire fierbinte în „Sahara”

Senzualitate, culoare şi multă căldură se regăsesc în cel mai recent single semnat Alex Velea. Inspirat de iubirea sa pentru ANTONIA, artistul lansează piesa „Sahara”, cu un videoclip exotic, asemenea unei „1001 de nopţi” moderne, care aminteşte de farmecul deşertului şi al iubirilor nemuritoare. Noul single este o colaborare cu ANTONIA şi Lino Golden, artist Golden Boy Society şi Global Records.

Alex Velea x Antonia x Lino Golden – Sahara

„Sahara. E clar că doar pronunţi numele acestui deşert şi te încălzeşti. Acesta reprezintă totodata „infinitul”, „marea de nisip”, care poate să fie atât persoana iubita, cât şi „IUBIREA” însăşi. Piesa are un vibe diafan, te poartă printre dune şi te face să mai vrei să o asculţi o dată. Am lucrat cu o echipă de filmare foarte fresh, care a redat în imagini elocvente sound-ul creat. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect.” spune Alex Velea.
Single-ul „Sahara” este un featuring cu ANTONIA şi Lino Golden, muzica este semnată de Denis Robeş (The Motans), Alexandru Cotoi, Sebastian Barac şi Marcel Botezan (Marco&Seba), Alex Velea şi Mark Stam, în timp ce versurile sunt scrise de Denis Robeş (The Motans), Alex Velea şi Lino Golden. Producători muzicali ai piesei sunt Alexandru Cotoi, Sebastian Barac şi Marcel Botezan (Marco&Seba). Regia clipului îi aparţine lui Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureşan, concept NGM Creative & Alex Velea, producţie video Loops Production.

Aceasta nu este prima oară când Alex Velea şi ANTONIA se întâlnesc pe platourile de filmare. Anul trecut artista a lansat „Iubirea mea”, primul clip al său în care apărea Alex Velea şi care are aproape 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar anul acesta „Hotel Lounge”, care la o lună de la lansare are deja aproape 5,5 milioane de vizualizări pe YouTube. ANTONIA a apărut şi ea în alte două clipuri ale iubitului ei, „Defectul tău sunt eu” şi „Sentimente sau instincte”.
Anul acesta Alex Velea a mai lansat piesa „Străino”, piesă produsă în studiourile Golden Boy Society, dar şi „Frige”, o colaborare cu Shift.
Lino Golden a lansat acum patru luni hit-ul „Panamera”, piesă care are deja peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube şi care a fost ulterior relansată împreună cu Paigey Cakey.