Antonio Banderas are planuri cu pelerina lui Zorro

De: Nicoleta Nicolae / 13.09.2015, 07:00
Antonio Banderas are planuri cu pelerina lui Zorro
Actorul spaniol Antonio Banderas intenţionează să se folosească de noile sale cunoştinţe de design vestimentar, pe care le-a acumulat de curând, pentru a lansa o linie vestimentară inspirată de pelerina personajului Zorro, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian s-a înscris de curând la un prestigios institut de modă din Londra şi doreşte să îşi extindă portofoliul de afaceri, prin intermediul unei linii vestimentare masculine.

„Există un articol vestimentar care îmi place, dar care s-a pierdut, cumva, din moda masculină în urmă cu ceva vreme, însă mi-ar plăcea să experimentez cu ajutorul lui: pelerina”, a declarat Antonio Banderas pentru 1Granary, publicaţia acelui institut londonez – Central Saint Martin’s College.

„Pelerinele, pe timpul iernii, în oraşe precum acesta (Londra)… cred că prezintă câteva posibilităţi incredibile. Sunt foarte confortabile… poţi să experimentezi, să te joci cu culorile, texturile, poţi să faci multe lucruri cu ele. Şi, într-un fel, e o alegere logică, ţinând cont şi de faptul că ideea provine de cineva care l-a interpretat pe Zorro! Pentru mine, pelerinele sunt mai uşoare decât paltoanele. Te duci într-un loc şi când ajungi acolo, o scoţi simplu şi rapid de pe tine. Totul depinde de materialele pe care le foloseşti, dar în zilele noastre există materiale extraordinare!”, a adăugat starul hollywoodian.