Antonio Banderas, divorț de milioane de dolari?!

Apropo.ro / 18.06.2012, 17:30
Antonio Banderas, divorț de milioane de dolari?!
Presa străină scrie despre un posibil divorț al cuplului Antonio Banderas - Melanie Griffith. Dacă va fi așa, cei doi ar urma să împartă 50 de milioane de dolari.

National Enquirer scrie despre posibilul divorț dintre actorii Antonio Banderas și Melanie Griffith, după un mariaj de 16 ani. Dacă este adevărat, cei doi vor împărți la divorț nu mai puțin de 50 de milioane de dolari.

Acesta ar putea fi unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istoria despărțirilor în rândul celebrităților, dar nu s-ar afla pe primul loc.

Prieteni din anturajul celor doi susțin trec printr-o criză serioasă și se îndreaptă sigur spre divorț.

Artista Melanie Griffith se află într-un con de umbră în ce privește cariera ei profesională, în timp ce cariera lui Banderas se află pe culmi înalte.

Melanie este disperată că timpul își pune amprenta asupra fizicului ei, iar Banderas încă este un mare cuceritor. Cei din anturajul lor susțin ca actrița are dese accese de gelozie.

Melanie și Antonio sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună o fată, Stella, în vârstă de 15 ani. Melanie a mai fost căsătorită de trei ori și tot de atâtea ori a divorțat. Din căsniciile anterioare, Melanie mai are o fată, Dokota – 23 de ani (cu Don Johnson) și Alexander – 27 de ani (cu Steven Bauer).