Antonio Banderas împarte scena și viața cu Melanie Griffith

Apropo.ro / 19.02.2013, 09:36
Antonio Banderas împarte scena și viața cu Melanie Griffith
Antonio Banderas va juca alături de soția sa, Melanie Griffith, în pelicula "Automata". Citește cum se menține în formă actorul de 52 de ani.

Antonio Banderas a dezvăluit într-un interviu acordat Protvmagazin că are câteva proiecte cinematografice pentru următoarea perioadă.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Actorul îl va juca pe Picasso, și este cât se poate de entuziasmat de acest lucru mai ales că pictorul s-a născut la câteva străzi de locul lui natal, Malaga.

Va juca apoi în „33 de zile” care reprezintă povestea celor 33 de zile în care a pictat Guernica în timpul Războiului Civil din Spania.

Un al treilea proiect cinematografic o include și pe soția sa, Melanie Griffith. Pelicula se va numi „Automata” și este vorba de conceptul de individualitate și conștiință a roboților într-o lume post-apocaliptică.

Banderas recunoaște că i se propun și multe roluri de tată. „Acum mi se propun mai mult roluri de tată. Am făcut un film acum doi ani, Black Glod, în care rolul fiicei mele era jucat de Freida Pinto. A fost devastant pentru mine că m-au chemat pentru rolul de tată. Mă tot întrebam cum s-a întâmplat asta. Am 52 de ani, asta s-a întâmplat„, spune actorul.

Și deși are 52 de ani, Antonio se menține bine în formă pentru că are o viață ordonată, practică yoga și oferă o atenție deosebită alimentației.

Practic yoga de mai bine de 10 ani, în fiecare zi. În fiecare dimineață, la 6 dimineață îmi încep exercițiile. În plus, alerg foarte mult, însă nu ridic greutăți sau ceva de genul ăsta„, declară Banderas.

Mi-am schimbat dieta pentru a introduce mai multe legume. După ce termin cu yoga în fiecare dimineață, îmi prepar o cană mare de ceai alb și îl las să își facă efectul vreo 15-20 de minute. După care mănânc alune, sau migdale și un măr, sau o pară si cam atât pentru dimineață. Apoi din când în când mănânc niște tofu pe parcursul zilei, până la cină. Mă simt mult mai sănătos acum că am renunțat la anumite mâncăruri. Nu mai mănânc carne roșie, nu beau lapte și nu mai mănânc decât albușul din ouă. Am eliminat orice produce colesterol. Mănânc tot ce este verde. Salată, ardei și orice altceva la care te mai poți gândi. Am o mică grădină acasă unde mi le cresc singur. Toate legumele pe care le mănânc sunt din propria mea producție„, a mai spus Antonio Banderas.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Antonio Banderas, pe Protvmagazin.ro