Antrenant şi plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” începe din 5 aprilie

De: Cătălina Matei / 22.03.2017, 12:37
Antrenant şi plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” începe din 5 aprilie
Show-ul de karaoke în care doar versurile contează începe la Antena 1 din 5 aprilie. În fiecare miercuri seara, de la 20.30, amfitrionul emisiunii „Za Za Sing”, Liviu Vârciu, va aduce în casele românilor voia bună, distracţia, dar şi competiţia. În noul show al primăverii concurenţii care urcă pe scenă vor cânta şi vor demonstra cât de bine ştiu versurile, nu doar muzica.

De-a lungul mai multor probe, concurenţii vor cânta şi se vor întrece în versuri, acompaniaţi de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediţii va exista un singur câştigător. Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenţii vor avea parte de provocări, de multă distracţie, dar şi de invitaţi surpriză, pentru că în fiecare ediţie vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

            Antrenant şi plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” îi va supune pe concurenţii fiecărei ediţii la mai multe probe, pe parcursul cărora aceştia trebuie să arate că sunt maeştrii versurilor: vor cânta live, acompaniaţi de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginaţie şi vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghiceşte ce lipseşte”, „Amestecăm şi cântăm”, „Fii pe fază, corectează”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cât ghiceşti atât primeşti”.  

 

Tags: