Antrenor sîrb pentru Dinamo Bucuresti

Apropo.ro / 08.09.2004, 10:43
Antrenor sîrb pentru Dinamo Bucuresti
Președintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, ca Vladimir Jokanovici este noul antrenor principal al vicecampioanei României la baschet masculin, Dinamo București. Jokanovici, în vîrsta de 43 ani, a semnat, marți, un contract pe un

Președintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, ca Vladimir Jokanovici este noul antrenor principal al vicecampioanei României la baschet masculin, Dinamo București.

Jokanovici, în vîrsta de 43 ani, a semnat, marți, un contract pe un an cu Dinamo, avînd ca obiectiv cîștigarea titlului de campioana naționala și a Cupei României.

Vladimir Jokanovici, fost component al echipei naționale a Iugoslaviei, va primi un salariu de 1.500 de dolari pe luna. În cazul în care va reuși sa îndeplineasca obiectivul fixat de conducerea clubului român, antrenorul va încasa o prima de obiectiv în valoare de 10.000 de dolari.

Tehncianul sîrb îl va avea ca secund pe Alexandru Vinereanu, în timp ce Dan Berceanu va fi managerul echipei. Clubul bucureștean nu i-a mai prelungit contractul fostului antrenor principal, Vasile Popa, dupa ratarea cîștigarii campionatului în acest an. 

„Palmaresul, tradiția și valoarea echipei ne obliga sa nu renunțam la obiective cum ar fi cupa și campionatul. În mod normal, judecînd dupa investiții, Asesoft Ploiești este favorita și în acest an”, a spus Marcel Popescu, care se afla la Bruges cu echipa de volei feminin a clubului Dinamo, ce participa la un turneu de pregatire în Belgia.

Mediafax