Antrenorul echipei Olympiakos Pireu a fost demis

Apropo.ro / 30.12.2006, 13:15
Antrenorul echipei Olympiakos Pireu a fost demis
Antrenorul norvegian al echipei Olympiakos Pireu, Trond Sollied, a fost demis din funcție, a anunțat agenția de presa ANA, citata de AFP. Potrivit sursei citate, responsabilii de la Olympiakos Pireu urmeaza sa faca oficial acest anunț



Antrenorul norvegian al echipei Olympiakos Pireu, Trond Sollied, a fost demis din funcție, a anunțat agenția de presa ANA, citata de AFP.

Potrivit sursei citate, responsabilii de la Olympiakos Pireu urmeaza sa faca oficial acest anunț vineri.

Sollied, în vârsta de 46 de ani, a semnat cu Olympiakos un contract pe doi ani în 2005, el venind de la FC Bruges, echipa alaturi de care a câștigat campionatul Belgiei.

Trond Sollied a condus pe Olympiakos la câștigarea titlului național în sezonul trecut, dar nu a putut califica echipa în optimile de finala ale Ligii Campionilor, lucru care a provocat nemulțumirea suporterilor și a conducatorilor. Olympiakos ocupa primul loc în campionatul Greciei, dupa 15 etape, având cu cinci puncte mai mult decât ocupanta poziției secunde, AEK Atena.

Potrivit presei elene, Sollied urmeaza sa fie înlocuit de un fost antrenor de la Olympiakos, Takis Lemonis, care a demisionat recent de la Xanthi.

Mediafax