Antrenorul lui Leeds, David O’Leary amenintat

Apropo.ro / 24.01.2002, 09:30
Antrenorul lui Leeds, David O'Leary amenintat
Antrenorul echipei engleze de fotbal Leeds United, David O'Leary, a primit, in cursul anului 2001, sapte scrisori de amenintare anonime, au anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, reprezentanti ai politiei din West Yorkshire, citati de site-ul "Sportinglife.com". Detectivul

Antrenorul echipei engleze de fotbal Leeds United, David O’Leary, a primit, in cursul anului 2001, sapte scrisori de amenintare anonime, au anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, reprezentanti ai politiei din West Yorkshire, citati de site-ul „Sportinglife.com”.

Detectivul care se ocupa de acest caz, Eddie Hemsley, a declarat ca autorii scrisorilor respective il avertizau pe O’Leary ca, in cazul in care nu onoreaza anumite solicitari, sotia lui, Joy, va fi agresata.

„Este vorba de cereri referitoare la club. Cei care au trimis scrisorile au avut ocazia sa-si puna in practica amenintarile, dar nu au facut-o pina in prezent. Insa riscul ca ei sa treaca la fapte continua sa existe”, a spus Hemsley.

Prima scrisoare de amenintare a fost expediata pe data de 14 februarie 2001, iar ultima a ajuns la destinatie pe 18 decembrie 2001. Sase dintre cele sapte scrisori au fost expediate de la oficii postale din Doncaster (South Yorkshire) sau Lincoln, in timp ce o scrisoare a fost trimisa din Nottingham.

„Rugam pe oricine recunoaste acest scris sau il cunoaste pe autor sa ne contacteze”, a precizat Hemsley, care a aratat reprezentantilor mass-media plicul uneia dintre scrisori, pe care adresa era scrisa de mana, precum si fotocopii la scara marita ale textelor de amenintare adresate lui O’Leary.
Sursa: www.mediafax.ro