Antrenorul personal al vedetelor, cel mai urmărit sportiv român de pe Facebook – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 25.01.2018, 10:58
Antrenorul personal al vedetelor, cel mai urmărit sportiv român de pe Facebook - FOTO&VIDEO
Invitat în studiourile Televiziunii Române, în cadrul emisiunii 1Matinal, transmisă în direct, Valentin Bosioc, campionul Musclemania şi antrenorul personal al celebrităţilor, a dezvăluit puţin din secretele sale.

Sportivul a discutat despre importanţa nutriţiei echilibrate, despre cât de important e un antrenor personal în atingerea obiectivului atunci când vine vorba de fitness şi un stil de viaţă sănătos, însă Valentin Bosioc a vorbit şi despre cum este să devii numărul 1 pe cunoscuta reţea de socializare, Facebook.

Valentin Bosioc are în prezent pe pagina sa verificată de Facebook, peste 2 milioane 800 de urmăritori cărora le transmite zilnic informaţii calitative despre tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos, alimentaţie echilibrată, sport făcut aşa cum trebuie. Antrenorul personal are urmăritori din întreaga lume, postează atât în engleză cât şi în română şi ajută, în limita timpului disponibil pe toţi cei care îi trec pragul virtual.

Valentin Bosioc este campion internaţional Musclemania Paris şi vicecampion naţional la culturism clasic. Este instructor fitness, antrenor personal şi tehnician nutriţionist cu acreditări recunoscute pe plan naţional şi internaţional. Ca o formalitate are şi cursul de prim ajutor internaţional absolvit şi acreditat.

Valentin a lucrat cu multe persoane publice din România şi din afara ţării, dar a ajutat şi a transformat viaţa şi altor câteva sute de persoane mai puţin publice.
I-a placut sportul încă din tinereţe. A început cu clasicul “tras de fiare”, a continuat cu judo, box, fotbal,rugby, aikido şi altele. Îi place tot ce înseamnă mişcare, este la curent cu tot ce mişcă în industria wellness din ţară şi din afară. Totul a plecat din pasiune, ajungând să transforme un hobby în stil de viaţă şi chiar în profesie, deşi la origini este inginer.

A colaborat şi colaborează cu diferite săli şi cluburi sportive, dar este prezent şi la domiciliul clienţilor, dezvoltând un concept de antrenament denumit generic F.B.I. (Full Body Ignition), cu rezultate foarte bune: arderea grasimilor (până la 1000 calorii într-o şedinţă), creşterea forţei, creşterea rezistenţei, creşterea vitezei, tonifierea musculaturii şi îmbunătăţirea stilului de viaţă.

Fiind iniţial autodidact, timp de peste 13 ani a învaţat şi experimentat pe propria persoana ce înseamnă sport făcut cu cap, o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă sănătos, ulterior perfecţionându-şi cunoştinţele în domeniu prin cursuri specializate şi convenţii naţionale şi internaţionale. Crede ca în industria fitness/wellness totul se mişcă cu o viteză ameţitoare şi dacă nu te pui la curent cu absolut orice, dacă nu eşti într-o continua învăţare, rişti să nu mai ţii pasul şi să rămâi în urmă. I-a placut întotdeauna să ofere un sfat sau o mână de ajutor, drept dovadă are o comunitate foarte mare adunată în jurul lui pe toate reţelele sociale şi pe blog. Valentin a antrenat persoane publice şi mai puţin publice, chiar dacă a lucrat cu celebrităţi, a facut treaba la fel pentru toată lumea. A oferit întotdeauna rezultate sănătoase, vizibile şi pe termen lung. În prezent Valentin are numeroase apariţii în presa de specialitate, prezenţe la convenţii şi evenimente wellness, plus un eBook de succes: “Calea spre un abdomen perfect” şi alte materiale didactice.

Consideră că ai nevoie de câteva ingrediente indispensabile pentru a avea o viaţă sănătoasă şi lungă: echilibru, pasiune, perseverenţă, fără excese, fără abţineri, bun simţ şi o atitudine pozitivă. Din punctul lui de vedere un bun antrenor personal trebuie să îţi cunoasca foarte bine oamenii cu care lucrează, să le ofere antrenamente personalizate în funcţie de target şi obiective, să le devină un bun prieten şi chiar confident la nevoie.Are un motto simplu, după care se ghidează în viaţa şi după care işi îndrumă mereu oamenii cu care lucreaza:Toate bune, spor(t) in toate!

Pentru sfaturi utile, antrenamente personale, diete şi multe altele, Valentin Bosioc te aşteaptă online:

– ValentinBosioc.com
– instagram.com/valentinbosioc
– facebook.com/bosioc.valentin
– twitter.com/valentinbosioc